Results 1 to 5 of 5

Thread: IX Kohorta

Threaded View

Just Got Here Online status: MerryTheOne is offline Reputation: MerryTheOne the Neutral

IX Kohorta

Hello Wanderer we are medium size friendly and mature kinship on Snowbourne server. We have mumble channel, good atmosphere and helpfull members. Feel free to visit us on our website http://www.9kohorta.com/

Polish Anoucemment

Witam Wędrowcze, my jesteśmy Dziewiątka Zzacytuje słowa mojej koleżanki oficer Aksamitnej :Kinship IX Kohorta wznawia aktywną rekrutację, więc chciałam zaprosić do nas zarówno nowych, jak i tych bardziej doświadczonych odkrywców Śródziemia. Pomijając takie truizmy, jak kinowy domek, czy prywatny komunikator, chciałam napisać kilka słów więcej o nas.

IX Kohorta to gildia typu „multigaming”, która zrzesza osoby grające w różne gry typu MMO (są sekcje LOTRO, WoW, Tera Online, Mortal Online, Aion). Są w niej zarówno tacy, którzy grają w jedno MMO, jak i tacy, którzy grają w kilka gier, bądź też przechodzą z jednej gry do drugiej. Atmosfera jest trochę rodzinna, o czym świadczą kohortowe zjazdy w realu, na których, prócz plebejskich rozrywek, jest też czas na pogranie w bardziej tradycyjne RPG albo LARPy.

Kinship w LOTRO istnieje już od ponad roku. Jesteśmy semi-casual, semi-pro. Są wśród nas gracze, którzy zjedli zęby na LOTRO i znają na pamięć chyba całą listę dropów, mobów, instancji itd. Są też gracze początkujący, którzy mogą skorzystać z doświadczeń, czy też umiejętności crafeterskich tych dłużej grających. Codziennie w grze jest przynajmniej kilkanaście osób, a aktywnych graczy jest kilkadziesiąt. Przyjmujemy wyłącznie osoby dorosłe, które złożą podanie na forum kinowym i pofatygują się na rozmowę kwalifikacyjną. To trochę rygorystyczne metody rekrutacji, ale to może dzięki nim w kinie mamy klimatyczny, zgrany zespół ludzi może nie do końca normalnych, ale za to po prostu fajnych. Widać to podczas rozmów, gdy nie raz na mumblu pękamy ze śmiechu. Widać to w grze, bo nie ma sytuacji, by o 10 wieczorem ktoś musiał raptem wyjść z rajdu, bo mama każe do łóżka. Ogólnie polecam IX Kohortę, choć wiadomo, że moja opinia może być stronnicza, a cały ten tekst piszę tylko po to, by podlizać się szefowi kinu

W grze można nas złapać pod nickami Aksamitna, Aksamitka ( pani oficer) Elgoran ( szef szefów), i moja skromna osoba ( Heurodis, Meridwin, Etheliar)
    Last edited by MerryTheOne; Jun 05 2011 at 02:04 PM.